Ονειράνθη

Ονειράνθη ή “Les Soeurs Aux Fleurs”

Πλούσιος, ασύμμετρος, απείθαρχος, ρομαντικός, όπως και η ζωή, ο σχεδιασμός των συνθέσεων συχνά ξεκινά με όνειρα, φροντίδα και σκέψη. Για την Αναστασία και την Ελένη η υλοποίηση των ονείρου, ξεκίνησε με την λειτουργία μιας επιχείρησης, στόχος της οποίας είναι να φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων.

Γεννημένες στο Ρέθυμνο, η αγάπη των δύο αδελφών για την Γη, σμίγει με την φυσική τους τάση να δημιουργούν το διαφορετικό. Έχοντας αποφοιτήσει από την Αρχιτεκτονική τοπίου και την Ανθοκομία, το 2010 αποφάσισαν να μετατρέψουν το όνειρό τους σε πραγματικότητα και άνοιξαν το δικό τους ανθοπωλείο.

Ο συνδυασμός των ταλέντων τους, το χαμόγελό τους και η αγάπη τους για αυτό που κάνουν, δεν άργησε να φέρει πιστό κοινό, το οποίο αφέθηκε στα χέρια τους. Το 2016 έφεραν πανελλήνια πρωτιά στον επίσημο διαγωνισμό ανθοδετικής Greek Flower Cup Pro 2016. Σήμερα, μετρώντας εκατοντάδες γάμους και εκδηλώσεις στο ενεργητικό τους, η Ονειράνθη είναι η απόλυτη επιλογή για τον σχεδιασμό του ανθοστολισμού κάθε είδους εκδήλωσης.

Συνδυάζοντας την γενναιοδωρία της φύσης στα κρητικά εδάφη και τα άνθη των καλύτερων καλλιεργητών του εξωτερικού, προσπαθούν η κάθε δημιουργία να είναι ξεχωριστή και πάντα στο στυλ που αντιπροσωπεύει το κάθε ζευγάρι.

espanew en

Κατηγορίες

162016929 895839224583201 7333597712586506832 n

Το ανθοπωλείο μας

Η Ονειράνθη είναι ένα μέρος στο οποίο μπορείτε να αναζητήσετε άνθη με γλυκό άρωμα, βότανα που προκαλούν ενέργεια, φυτά και διακοσμητικά κομμάτια που θα ομορφύνουν τις ζωές σας, αλλά και αυτών που αγαπάτε. Η δημιουργία μικρών στιγμών, τόσο για εσάς, όσο και για τους αγαπημένους σας ανθρώπους, είναι κάτι που παίρνουμε στα σοβαρά. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας, δημιουργείτε στον χώρο σας, αλλά και στην εκδήλωσή σας, όλα όσα ονειρεύεστε.

flower corner

Λουλούδια για κάθε συναίσθημα & εκδήλωση

Από το ανθοπωλείο μας στο Ρέθυμνο, μέχρι τις ομορφότερες εκδηλώσεις και γάμους σε όλη την Κρήτη, η έμπνευση της Ονειράνθης πηγάζει από το ατομικό στυλ των πελατών μας, το ζενίθ της φύσης και όλα όσα μπορεί να προσφέρει. Δύναμή μας είναι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να δώσουμε λύση στους προβληματισμούς τους, να καλλιεργήσουμε ιδέες και να τους παραδώσουμε με αγάπη τα πιο λουλουδένια όνειρά τους.

275109107 497807311786338 8930295925663679698 n

Δημιουργούμε αυτό που αγαπάτε

Αφήστε την Ονειράνθη να καλλιεργήσει τις φιλοδοξίες σας και να κάνει αυτό που αγαπάτε. Από ένα μόνο λουλούδι, μέχρι την δημιουργία μίας σύνθεσης, το όραμα του ανθοπωλείου μας βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών μας.

Προτεινόμενα Προϊόντα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

Η σελίδα που ζητήσατε δε βρέθηκε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την αναζήτησή σας, ή χρησιμοποιήστε το μενού από πάνω για να εντοπίσετε την ανάρτηση.

Προσωποποιημένα μπουκέτα

Η δημιουργία μικρών στιγμών για εσάς και για τα αγαπημένα σας άτομα είναι κάτι που λαμβάνουμε υπόψη μας.

0009
0026
0013 2
0030
elEL